• Voor vruchtbare samenwerking

  • Compleet dienstenpakket

  • KI IJsseldelta

  • Aanbod wereldwijd sperma

  • Onafhankelijk advies

Samenwerkingstarief

Foto overleg cirkel
samenwerkingstarief
Foto ki cirkel

Samenwerking tussen veehouder en KI-IJsseldelta

Om u als melkveehouder nog beter van dienst te kunnen zijn heeft KI-IJsseldelta het samenwerkingstarief ingevoerd. Door dit samenwerkingstarief kunt u bij KI-IJsseldelta nog meer besparen op uw fokkerijkosten!

Voor een eerste inseminatie wordt door KI-IJsseldelta €19,- in rekening gebracht (excl. sperma). Vervolgens worden voor alle eventuele herinseminaties geen inseminatiekosten in rekening gebracht(excl. sperma)! Vervolgens wordt de drachtcontrole dan wel rectaal of met scanner uitgevoerd bij uw vee. Wanneer er minimaal 6 dieren voor drachtcontrole worden aangeboden worden geen voorrijkosten in rekening gebracht!

Hiernaast is het voor alle rundveehouders mogelijk om bij KI-IJsseldelta een (laatste kans) embryo-implantatie op te geven. Uit diverse praktijkvoorbeelden is gebleken dat een laatste kans embryo bijdraagt aan het drachtig krijgen van een probleemkoe. Zo kunt u uw goede koe die na vele inseminaties nog niet drachtig is, alsnog een kans geven. U kunt al een laatste kans embryo laten uitvoeren. Voor meer info neem contact met ons op. De laatste kans embryo wordt uitgevoerd door ETS Holland die zeer gespecialiseerd is op het gebied van embryo-implantatie en embryo-transplantatie.

Door deze diensten aan te bieden voor een scherp tarief, maakt KI-IJsseldelta waar waarvoor zij staat:
een vruchtbare samenwerking!

 
Let wel, het betreft hier het scherpste tarief van Nederland: € 19,-
Kortom, uw koe in dracht dat is waar u op wacht.

samenwerking